Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Nos, tényleg ez a Tages "driver" lesz a ludas. A hiba mibenlétére nem jöttem rá. Leszedtem a legfrissebbet, és futtattam, azt írta, hogy a Tages meghajtók üzemelnek, és nem hinném, hogy történt bármi is. Aztán csináltam a launcherj-én egy kompatibilitási hibakeresést, azóta el tudom indítani, de sajnos csak CD-vel. XP alatt nem kellett. Ez a Tages a másolásvédelmi rendszere a játéknak, vagy mi a szösz, tehát az összefüggés adott, csak orvosolni nem tudom. De jobb mint a semmi, legalább fut.
rgida:
Hogy gondolod? Vegyem meg mégegyszer? Vagy mégis hogyan
Vagy nekem az is jó, hogyha egy nem eredeti fut a gépen, ha a dobozost nem tudom feltenni, esetleg tudsz ajánlani vmit?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy nekem az is jó, hogyha egy nem eredeti fut a gépen, ha a dobozost nem tudom feltenni, esetleg tudsz ajánlani vmit?