- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
- RAM topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Apple Week: MacBook Neo, M5 MacBook Pro és Studio Display XDR
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Sziasztok a problémám a következő lenne:
Haveromnak felraktam a Win 7-t Xp-ről lett váltás, volt neki két partíciója , kérésére a D:\nek nevezettet meghagytam. Az elsődleges partícióra telepítettem(hozzáteszem nekem ár az is furcsa volt hogy nem maradt szabad terület [xp esetén 8mb ami maradhat win 7 esetében 100 Mb ] telepítés után azzal fogadott a betöltés kpéernyő hogy az előző rendszer , alatta pedig win 7 indítása . Nem gyengén meglepődtem ugyanis tudtam hogy a jó partícióra teszem az operációs rendszert , betöltődés után megskubizom hogy ott van-e a másik meghajtó [D:\] hát nem volt.
Mi lehet ennek az oka , mindkét partíció NTFS volt előtte is , mbrfix vagy bootfix megoldaná mert mindenképpen meg akarja tartani az adatokat onnan
előre is köszi
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest