Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Sziasztok a problémám a következő lenne:
Haveromnak felraktam a Win 7-t Xp-ről lett váltás, volt neki két partíciója , kérésére a D:\nek nevezettet meghagytam. Az elsődleges partícióra telepítettem(hozzáteszem nekem ár az is furcsa volt hogy nem maradt szabad terület [xp esetén 8mb ami maradhat win 7 esetében 100 Mb ] telepítés után azzal fogadott a betöltés kpéernyő hogy az előző rendszer , alatta pedig win 7 indítása . Nem gyengén meglepődtem ugyanis tudtam hogy a jó partícióra teszem az operációs rendszert , betöltődés után megskubizom hogy ott van-e a másik meghajtó [D:\] hát nem volt.
Mi lehet ennek az oka , mindkét partíció NTFS volt előtte is , mbrfix vagy bootfix megoldaná mert mindenképpen meg akarja tartani az adatokat onnan
előre is köszi
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest