- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tavaszi hardvernyitány
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem nem kellett resetelni, csak sokat nyomkodtam az ctrl+alt+del varázs billentyűkombinációt és megoldódott a probléma.

(#36846) mg105: Ehhez a pagefile.sys-t kellene átmozgatni egy, a ram drive által létrehozott másik meghajtóra.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management] ezen belül van olyan, hogy PagingFiles és ExistingPageFiles. Itt tudod módosítani az elérési utat, de nem tudom, hogy mi történik akkor, amikor te bekapcsolod a gépet és még nincs az a meghajtó csatlakoztatva (mivel még nem indult el a ramdisk) amit te megadtál új elérési útnak.
Na igen, az meg a másik, hogy a 4 giga kevés. Nekem is annyi van és be van kapcsolva a lapozófájl, mert van amikor egy darab program felzabálja mind a 4 gigát.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zyxel NAS326
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest