- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- OLED TV topic
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
condemned80
üzenetére
Windows7 alatt a Gothic3 nekem is gondot okozott, pedig a játék nekem eredetiben van meg. Feltelepül rendesen, de nem indul el, mondván hogy tegyem be az eredeti lemezt, és úgy indítsam, miközben az eredeti van benne, nem másolt, nem warezolt, hanem boltban vásárolt. A gép újraindításakor egy hibaüzenet fogadott, hogy a Tages Protection illesztőprogram inkompatibilis a Windows7-tel, ezért le van tiltva. A megoldáskeresés sem segített. Ezt a Tages Protection cuccot a Gothic3 tette föl, másolásvédelmi célból, de mivel a Win7 letiltotta, ezért az eredeti játék sem indul. A Gothic3 eltávolítása után sajnos ez a Tages Protection a gépen maradt, a vezérlőpultból sem lehet eltávolítani. Minden indulásnál jelezne, ha nem pipáltam volna ki azt az opciót, hogy ne figyelmeztessen többé.
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NIOH 3
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Lexus, Toyota topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Nvidia Quadro FX570
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs