Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
jeni
félisten
Szia
Fiber 15-ről Fiber 60-ra váltottunk 5 napja. Az én gépemen (i7 920,6Giga ram,Gigabyte X58 lap)megvan a 80NBb/s letöltés és 5.71 Mb/s feltöltési sebesség.
Viszont a másik szobában a kb 10 méteres Patch5 kábellel csatlakoztatva egy P4 2,8 Ghz 2x512DDR rammal egy Asus P4P800-VM lappal használva amin 1 Gigás alaplapi integrált hálózati csati van rajta és csak 20Mb/s sebesség van letöltés és a feltöltés meg 4,71Mb/s. Kipróbáltam egy TP-Link Gigabites PCI hálókártyával és azzal is ugyanannyi! Hol és miért vész el a közel 60Mb/s sebesség a letöltésnél,és viszont a feltöltés majd nem ugyanannyi.
Mi az oka a dolognak,az aránytalan különbségnek a két gép között?Mindkét gép Win7-l telepítve.
Tudom,hogy ez nem a hálózatok topikja de hátha van valakinek erre valamilyen ötlete

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest