- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Zsohi
őstag
gb4400 - Nagyon ugy nez ki hogy a router volt a hunyo. Most vissza lett allitva gyari bellitasokra es igy tokeletesen munkodik nincsen reklam se elerhetetlen oldalak. A masik gep pedig nem lehett hibas mert meg win install elott kilottem a halozatrol majd a routert is eltavolitottam igy a gepememre kozvetlenul kottotem a netet es igy telepitetem fel a windows-t . A net igy tokeletesen ment majd vissza kotottem a routert figyelve hogy csak az en gepebem legyen a halozatban a hiba ugyan ugy elojott ezutan ujralehuztam a routert hatha csak veletlen volt de nem a hiba azzonal el is tunt majd ismetleten vissza kotottema router ami abba a pillanatban megint produkalta ezeket a jelensegekett bongeszes kozben. A router-t gyari bellitasokra valo visszalitasa pedig meg is szuntette a gondokat
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged