Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sok drivert alapból felrakott a Windows 7 telepítője vagy Update, de persze volt, amihez frissíteni kellett a gyártó oldaláról a drivert.
De most konkrétan nem vágom, milyen frissítésre gondolsz (most a hanggal kapcsolatos problémára válaszoltál gondolom
). Maga a rendszer frissített. Mint említettem, a hangdriver akkor sem volt jó, amikor a Windows által alapértelmezettként felrakott driver volt rajta, és akkor sem, amikor a gyártó oldaláról leszedettet pakoltuk fel. Persze én csak távirányítottam, így sajnos közvetlenül nem tudtam nézegetni, belemélyedni.
Most hétvégén viszont jön haza nővérem, hozza a laptopot is, majd akkor belenézek, sikerül-e, végső esetben legfeljebb megpróbálunk egy rendszer-újrahúzást, de azt tényleg végsú megoldásnak szeretném. Remélem megoldódik.Csak azért írtam be a topicba, hogy hátha találkozott-e már valaki olyan problémával, hogy csupán a rendszer "altatása" utáni "felébresztést" követően működik a hangdriver... Nekem elég furcsa...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Maga a rendszer frissített. Mint említettem, a hangdriver akkor sem volt jó, amikor a Windows által alapértelmezettként felrakott driver volt rajta, és akkor sem, amikor a gyártó oldaláról leszedettet pakoltuk fel. Persze én csak távirányítottam, így sajnos közvetlenül nem tudtam nézegetni, belemélyedni.