Hirdetés
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Kipróbáltam ezt az RT Seven Lite-ot, és bár kellett egy próbatelepítés, de a második már nagyon szépre sikerült. Lapozó és hibernáló file nélkül valamivel kevesebb, mint 7Gb-ot foglal a frissen telepített rendszer (bár pár apróságot már telepítettem, mint pl. a böngésző, amiből írok, VGA driver, stb...). Szóval így már kellemesen el lehetne férni egy 30Gb-os SSD-n is.
Bár én jobban értékelem azt, hogy meg tudam szabadulni egy rakás olyan dologtól, amit sohasem használok, de le sem lehet véglegesen tiltani, és néha útban van. (Pl. Security center, Windows Media Player, beépített DVD író funkció, és még egy kazal hasonló cucc)
Ha esetleg érdekel valakit, akkor be tudom linkelni egy ini file formájában a beállításaimat. (Talán könnyebb azt személyreszabni, mint a default-ot, alapból vagy egy nagyon óvatos, és egy túlzó preset...)
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- Android játékok topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest