Hirdetés
- Mini PC
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Kipróbáltam ezt az RT Seven Lite-ot, és bár kellett egy próbatelepítés, de a második már nagyon szépre sikerült. Lapozó és hibernáló file nélkül valamivel kevesebb, mint 7Gb-ot foglal a frissen telepített rendszer (bár pár apróságot már telepítettem, mint pl. a böngésző, amiből írok, VGA driver, stb...). Szóval így már kellemesen el lehetne férni egy 30Gb-os SSD-n is.
Bár én jobban értékelem azt, hogy meg tudam szabadulni egy rakás olyan dologtól, amit sohasem használok, de le sem lehet véglegesen tiltani, és néha útban van. (Pl. Security center, Windows Media Player, beépített DVD író funkció, és még egy kazal hasonló cucc)
Ha esetleg érdekel valakit, akkor be tudom linkelni egy ini file formájában a beállításaimat. (Talán könnyebb azt személyreszabni, mint a default-ot, alapból vagy egy nagyon óvatos, és egy túlzó preset...)
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs