Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Kipróbáltam ezt az RT Seven Lite-ot, és bár kellett egy próbatelepítés, de a második már nagyon szépre sikerült. Lapozó és hibernáló file nélkül valamivel kevesebb, mint 7Gb-ot foglal a frissen telepített rendszer (bár pár apróságot már telepítettem, mint pl. a böngésző, amiből írok, VGA driver, stb...). Szóval így már kellemesen el lehetne férni egy 30Gb-os SSD-n is.
Bár én jobban értékelem azt, hogy meg tudam szabadulni egy rakás olyan dologtól, amit sohasem használok, de le sem lehet véglegesen tiltani, és néha útban van. (Pl. Security center, Windows Media Player, beépített DVD író funkció, és még egy kazal hasonló cucc)
Ha esetleg érdekel valakit, akkor be tudom linkelni egy ini file formájában a beállításaimat. (Talán könnyebb azt személyreszabni, mint a default-ot, alapból vagy egy nagyon óvatos, és egy túlzó preset...)
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest