Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nem a bootidot nem befolyasolja hanem a programokat tolti elore igy azok gyorsabban kellenek hogy induljanak de kiprobaltam nem vettem eszre gyorsulast. Eppen kiprobaltam hogy megmutassam ill a memoriaval kapcsolatos inkabb.
A Windows Prefetch mappabol kitoroltem az osszes *.pf es a Layout.ini-t ez gondolom a kompatibilitas miatt maradt benn mert az Elotoltes a *.db adatbazis fajlokat hasznalja es ujra inditottam a rendszert ugy hogy engedelyeztem az Elotoltest es az ATI Realtek Vezerlopultokat es csak a Feladatkezelot inditottam el semmi mast hogy lassam az eredmenyt,vartam 10 percet, eredmeny:

Ezutan letiltottam a Vezerlopultokat es az Elotoltest megint ujrainditas kivaras vagy 10 percig, eredmeny:
Na most ha megnezed ezt a kepet akkor lathatod hogy a regi XP-s prefetch is 3
mig a Superfetch is 3 vagyis mindket gyorsitas mukodik viszont ha letiltod az Elotoltest akkor marad a "hagyomanyos" ezert nem latni legalabis nalam kulonbseget, termeszetesen a Registry-be nem valtoztattam semmit csak a szervizben tiltottam le az Elotoltest.
Viszont amig az Elotoltes adatbazist hasznal azt mindig idoigenyesebb karbantartani, ezert irtak ott a topicban a rendszergazdak hogy sokszor inkabb lassit mint gyorsit hiszen mukszik a regi "oskuvulet" is. Persze volt aki cafolta sajnos nem tettem el a linket mar banom, de erdekes olvasmany volt hiszen szakik vitatkoztak.
Aktív témák
- iPhone topik
- Honda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest