Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
reménytelenségemben megpróbálok itt kérdezni
adott egy ASUS P4P800-VM lap, rajta egy Soundmax ADI1980 hangkodek, Win7 x86 32 bit Ultimate oprendszerrel (MSDNAA), hivatalos Win7 driver nincs a hangchiphez, de XP-s és Vista-s van, azt hittem, hogy a Vista-ssal nem lesz gond, lévén a WDM ugyanaz
sajnos sehogyan sem sikerül olyan drivert feltenni, ami analógon szólaltatná meg a kodeket, a WinUpdate magától megtalálja az eszközt és telepíti a drivert, de csak digitális (SPDIF) kimeneteket érzékel, analóg nincs, azaz a lejátszóeszközök között csak a digitális látható, hiába uncheckelem ki az AC3 és LPCM pipát, az analóg része nem szólal meg, mivel ez nem is látszik a lejátszóeszközök közt
azt tudom, hogy a Win7 és a Vista elsődlegesen a hangkodek digitális kimenetét állítja defaultra, de most pont az a baj, hogy analóg meg nincs a listában
3 órán át kutattam a netet, kipróbáltam már legalább 5 drivert, próbáltam XP-s drivert kompatibilitási módban, Vistásat is, próbáltam nem setuppal, hanem az eszközkezelőből frissíteni a drivereket, sőt minden driverben ezen kívül .inf és .cfg fájlt is szerkesztettem (hardverazonosítót beleírtam, mert valakinek régebben ez bejött ADI1888 kodeknél), sok fórum thread-et elolvastam, de mindhiába
valami ötlet?
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Update 01.31. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest