Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#10351) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sracok, Chrome v19 stable-ban hogy tudom a temporary internet files mappat egy masik meghajtora athelyezni? :R

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#10352) GoodSpeed válasza Balinov (#10351) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Böngészők gyorsítótárának áthelyezése Internet Explorer és Google Chrome :K

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#10353) Balinov válasza GoodSpeed (#10352) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nagyonszepen koszonom. kozben megtalaltam a disk cache dir kapcsolot, de a cache size hianyzott :R

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#10354) GoodSpeed válasza Balinov (#10353) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#10355) artiny

artiny
(senior tag)

Lenne két kérdésem:

1.) Hogyan lehet rávenni a chromot hogy Adobe -al nyissa meg a PDF ket a neten? Letoltottem az Adobre Readert,feltelepitettem,about:pluginsban bekapcsoltam de semmi....ugyan ugy valmi massal nyissa meg .

2.) Belehet állítani azt,hogy ha új linket nyitok meg ,akkor az aktív lap mellet nyíljon meg ne a legutolsó lap után?

..ha a kérdéshez kell az info,akkor a cuccosok az adatlapomban megtalalni...

(#10356) M3oH válasza artiny (#10355) üzenetére

M3oH
(senior tag)

1.) Hasznalj Foxit readert, beepul a bongeszobe. Mellesleg gyorsabb es tobbet tud, mint az adobe reader.

ROG-74 ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ . COD4/MW3:m3o BF3:M3oH

(#10357) spammer válasza artiny (#10355) üzenetére

spammer
(senior tag)

2.) Nekem ott nyílik meg. Pl. ha itt a ph fórumban rányomok egy linkre egy hsz-ban, nekem rögtön az aktuális tab mellett nyitja meg.

De ha nálad nem, nézd meg ezeket a kiegészítőket, hátha valamelyik segít:

Tab to the next , Tab to the next right

http://drugsbunnymeme.tumblr.com

(#10358) TRob1 válasza M3oH (#10356) üzenetére

TRob1
(PH! addikt)

Vagy Sumatra PDF-et... még jobb. :D (És olvassa az ePub, Mobi, DjVu, Chm formátumokat is, ha vkinek számít :) )

¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2,5Gb tárhely): http://db.tt/WJxqjJq ¤ SugarSync (5,5Gb hely): http://goo.gl/28KzV ¤ Min.us (11Gb hely): http://min.us/rEdt50M ¤ Igo Primo2.0 ikonos branding: http://db.tt/8Q5TgKq2 ¤

(#10359) laszlohu

laszlohu
(senior tag)

Nálam is a Foxit reader van fönn, de a beépített is jó.

(#10360) artiny válasza spammer (#10357) üzenetére

artiny
(senior tag)

Köszi szépen végul ez segitett: Tab to the next right

..ha a kérdéshez kell az info,akkor a cuccosok az adatlapomban megtalalni...

(#10361) Kalandor válasza Kalandor (#10058) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kiegészíteném ezt a hibát, csak akkor nem megy a helyesírás-ellenőrző, ha a szöveg hosszabb. Tehát egy hsz-nyi vagy ilyesmi nem gond, csak a Logoutos cikkek javítgatásnál bizony cserbenhagy, nem jelzi pirossal a hibákat :(

Pár hetes telepítés, stb., nem értem :(

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#10362) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olyan Chrome-os kieget tudtok esetleg Chrome alá, mint amilyen a Firefox-os Flox Clock?

Innen jött az ötlet: Sharp World Clock, csakez sajnos nem ingyenes :( Persze ez Gadget lett vona Win 7 -re.

(#10363) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mostanában el kezdett szórakozni a Chrome.

Olyat csinál, hogy mikor becsukom a lapokat, aztán újra megnyitom a Chrome-ot nem jegyzi meg, elfelejti azokat, amik meg voltak nyitva, hiába úgy van beállítva, hogy az előző munkamenet folytatása. Minden profilnál eljátsza.

Egyébként nemrég volt egy kis tray icon-ja is a Chrome-nak, ami nem tudom mire szolgált, de már nincs lent az óra mellett.

20.0.1132.11 beta-m van fent. Esetleg mennyek át stabilra? Ha igen akkor hogyan tegyem?

Help!

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#10364) laszlohu

laszlohu
(senior tag)

Rájöttem mi okozza azt, ha elveszíti a fókuszt a Chrome percről percre,
nálam az ask.com, és az ask toolbar okozta.
Eltávolítottam a programokból és helyrejött.

(#10365) GoodSpeed válasza laszlohu (#10364) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Uhh, ezek szerint van aki azokat engedi felinstallálni ?:) :DDD

(#10366) M3oH válasza GoodSpeed (#10365) üzenetére

M3oH
(senior tag)

Ott a pont. Multkor ismerosnel 3fajta volt. Kerdem tole, hogy hasznalja ezeket? Mondja, azt sem tudja mik azok es honnet vannak... Leszedtem neki, de nem lepodnek meg, ha lenne neki mar ujabb :P

ROG-74 ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ . COD4/MW3:m3o BF3:M3oH

(#10367) Rototti válasza GoodSpeed (#10342) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Köszi a tippet, sajna az mx518-asom nem támogatja a Smooth Scroll-t (pedig elvárnám...), a Flow Scroll pedig nem igazán tetszik, meg eléggé belassít.

laszlohu: Értem, amit írsz, nem tökéletes még a kísérleti finomgörgetés, de én arról beszélek, hogy egyáltalán nem működik, olyan mintha ki lenne kapcsolva. 18-as verzával működött, aztán 19-nél eltűnt, ahogy másoknál is, ezért kérdeztem, hogy Nálad volt-e ilyen gond.

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#10368) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#10362) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

World Clocks :K

(#10369) ProciVettel

ProciVettel
(fanatikus tag)

Hali. Szeretném ramra állítani a cachet. Firefoxban tudom, hogy kell, de chromban még nem probáltam.

[link]

Ezt találtam ez jó megoldás vagy van egyszerűbb? köszi

[ Szerkesztve ]

(#10370) ProciVettel válasza ProciVettel (#10369) üzenetére

ProciVettel
(fanatikus tag)

Sikerült tárgytalan. :)

(#10371) Faterkam

Faterkam
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom, hogy Win7 alatt ablakba akarnám megnyitni a Chrome-ot akkor pici ablakként nyílik meg, nem úgy ahogy becsuktam, nekem kell kinyitni mindig akkorára ami nekem jó lenne. Xp alatt minden ok. Szerintetek? (19.0.1087.52m)

(#10372) GoodSpeed válasza Faterkam (#10371) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MIlyen kiegészítőt telepítettél közvetlenül előtte?

(#10373) tutis

tutis
(senior tag)

Sziasztok!

Nem teljesen chrome-os kérdésem lesz, de azért hozzá kapcsolódik. Elkezdtem használni a chrome-ot, viszont sajna 2 google fiókom van. Van egy gmailes és egy freemailes. A gmailes alatt vannak a levelek, az androidos play áruház, kontaktok.
A freemailes fiók alatt meg az összes többi: youtube, analitics, webmester, stb..
eddig nem zavart, de most a chrome használatakor kezd zavarni hogy két userfiók van. ezeket a fiókokat össze lehet valahogy egybe fésülni? Vagy esetleg egyik fiókból mindent átpakolni a másik fiókba?
Régebben azért sikerült 2 fiókot csinálnom, mert valamelyik szolgáltatás nem engedett gmailes címet regisztrálni, ezért kezdtem el freemailesre rátenni mindent..

LG Optimus Black P970, -------------------- web:http://www.weboldalterv.hu

(#10374) Faterkam válasza GoodSpeed (#10372) üzenetére

Faterkam
(fanatikus tag)

Egy kiegészítő van fent, ezt sem én telepítettem: AVG Safe Search 12.0.0.1901
Viszont mérgemben kattintgattam a beállításoknál és most az jelöltem be, hogy folytassam ott ahol abba hagytam. Úgy néz ki így már megjegyzi az ablak méretét, de akkor sem értem :(

(#10375) hackeeeee válasza tutis (#10373) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Annyit tudsz tenni, hogy a jelenleg meglévő mail-eket, átküldöd a másikra, utána pedig ezt a fiókot átirányítod a másikra.

Remélem érthető mire gondoltam. :)

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#10376) Vasinger! válasza Vasinger! (#10363) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki help?

Napokban már kék halált is kapok ha elindítom a Chrome-ot, nem értem... GTA 4 meg játékok gond nélkül futnak...

Mennyek vissza stabil 19-re? Ha igen hogy?

(#10377) spammer válasza Vasinger! (#10376) üzenetére

spammer
(senior tag)

Pucold le teljesen:

Uninstall
Appdata/Local/Google/Chrome mappa törlése
Registry pucolás: [link]

Nem árt utána szerintem egy restart, aztán mehet a friss telepítés.

[ Szerkesztve ]

(#10378) Vasinger! válasza spammer (#10377) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oké.

És akkor hogyan tudnám 1000%-osan backupolni az adataimat? Előzmények, könyvjelzők, jelszava, bővítmények. Be van kapcsolva a szinkronizálás, de az meg hát hogy is mondjam, nem bízok benne.

(#10379) spammer válasza Vasinger! (#10378) üzenetére

spammer
(senior tag)

Könyvjelzőket lehet exportálni (Csavarkulcs - könyvjelzők - rendezés - exportálás html fájlba)

A többit nem tudom, talán ezzel lehetséges, elvileg ez backup tool: [link]

De ha backupból állítod vissza a régi profilt, akkor kb. ugyanott leszel, mint most, azaz lehet, hogy a hiba okát is visszaállítja.

Jelszavakat és a kiegészítők listáját ki lehet screenshotolni, bár tudom, nem kényelmes, hogy utána egyesével kell újra beírni őket, meg a kiegeket telepíteni, de ha fullra ki akarod pucolni, és teljesen friss telepítést akarsz, akkor nem tudom, másképp hogyan lehetne.

Max próbálkozz meg backup tool-os dologgal, de biztos ami biztos, csinálj screenshotot a jelszavakról, mielőtt elkezded lepucolni :)

(#10380) Vasinger! válasza spammer (#10379) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rendben.

Szerintem átmásolok minden adatot egy virtuális gépre, ott kipróbálom ezt a back tools-t, aztán ha minden jó akkor megcsinálom a gazda gépen is.

:R

(#10381) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Újraraktam ezt a f@stalicskát és nem akarja az igazat. Bezárom és megnyitom a chromeot ugyanúgy elfelejti a megnyitott lapokat. Nem hiszem el. Mi a szarért? Áh..

Meglett. Ezek a hülyék, már elnézést, készítettek egy tray ikont aminek következtében mindig fut háttérben a chrome és ha becsukom a lapokat nem érzékeli úgy, mintha kiléptem volna a chrome-ból....vicc.

[ Szerkesztve ]

(#10382) GoodSpeed válasza Vasinger! (#10381) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azzal van gond sajnos, én is kilőttem, hogy ne induljon automatikusan.

(#10383) Nagymelák válasza GoodSpeed (#10382) üzenetére

Nagymelák
(kvázi-tag)

Szia.

Azt hol lehet kilőni,mert nekem is az a gondom hogy bezárom a böngészőt és mikor kinyitom nincsenek benne a betöltött oldalaim.

(#10384) GoodSpeed válasza Nagymelák (#10383) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Helló, jobb klikk a tálca értesítési területén elhelyezkedő chrome ikonon, és vedd ki a pipát a futhat a Chrome a háttérben lehetőség elől.

Csak ez eddig eléggé egyirányú dolog, mert múltkor nem találtuk módot a visszakapcsolására, bár azóta nem néztem :)

[ Szerkesztve ]

(#10385) Rototti válasza GoodSpeed (#10384) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Vissza lehet kapcsolni (már). Beállításokban keress a 'háttér'-re. :)

Kimi - The King of Spa

(#10386) GoodSpeed válasza Rototti (#10385) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi :R

(#10387) Dayco válasza GoodSpeed (#10384) üzenetére

Dayco
(lelkes újonc)

Én ha csak simán bezárom, és újra megnyitom akkor megjegyzi a lapjaimat, viszont ha újraindítom a gépet, akkor elfelejt mindent... :(( most akkor van erre valami megoldás? Nem igazán értem amiket írtok, mert nekem nincs is ilyen tray ikon, talán valamikor régen volt de én sose foglalkoztam vele. :F

(#10388) public73 válasza Vasinger! (#10378) üzenetére

public73
(senior tag)

ezzel sikerülni fog: [link]
én is ezt használom....

(#10389) TFSi válasza laszlohu (#9983) üzenetére

TFSi
(fanatikus tag)

Kiderült, hogy a 200, Stream errort a Kaspersky Anti-Bannere okozta, mivel a video előtt van egy 30mp-s reklám... :)

Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

(#10390) GoodSpeed válasza Dayco (#10387) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én ezt a funkciót nem használom, nekem Facebook-al indul és kész :) Ami viszont érdekes, hogy a három általam menedzselt rendszer közül az egyiken a Vistán, ott még nem kapcsoltam ki, hogy automatikusan a háttérben fusson és elinduljon a Windows-al együtt, viszont így friss indításnál nem tölti be a kiterjesztéseket a McAfee kivételével... Most, hogy már meg van hogy kell visszakapcsolni, Vistán is kifogom :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.