Nálam nincs bepipálva alapból se.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
Windows 8 PRO with Media Center 64-BIT, Firefox 21
Nálam nincs bepipálva alapból se.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]

Szerencsére elég csak frissíteni az oldalt, és megy is az előbb nem induló videó. Persze kényelmesebb lenne ha egyből indulna az összes, egyszer talán javítják.
Cache valóban úgy van, ahogy írod. Szerintem jó a gondolat meneted.
Lassú internetkapcsolat elől pedig hiába veszem ki a pipát, a következő videónál úgyanúgy be van jelölve. 2013-ban 80Mbit úgytűnik már nem elég ...)
Diablo III - HZoli87 #2966

Próbáld meg itt beállítani a minőségválasztást. Azt nem tudom, hogy be kell-e jelentkezni hozzá.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

Be kell jelentkezni hozzá. Vészmegoldásnak jó, de nem akarok minden egyes alkalommal belépni, ha felkeresem az oldalt.
Diablo III - HZoli87 #2966

hülyén van megoldva annyi szent, lehet tudni évek óta ha egy weboldalt meglátogatok hogy milyen böngészővel, felbontással, oprendszerrel teszem. ráadásul a Flash playeres lejátszás mint olyan ki is lövi a mobil platformot gyakorlatilag (igaz androidon lehet még használni, de ki használja azt youtube-ra?)
ráadásul attól hogy mobilplatform nem biztos hogy mobilnettel akarok full hd videót nézni (sőt szerintem senki),
ergo ha 720p vagy 1080p-re váltok már feltételezhetnék hogy "hadd szóljon" módban vagyok 
ejj nálam is előjött ez a YT videó nem lejátszása egyből... mekkora egy hulladék :S
sötét a kép és kb 10másodperc mire elindítja, ha elindítja 
BF3: Anzani-HUN [[ Leon TDI 2.0 Sports Limited ]]
Sziasztok!
Awesome Screenshot kiegészítőm van, fajin meg minden, tud olyat, hogy amit kifényképezek, egyből tölti fel diigo.com-ra. Valahogy olyat lehet, hogy ugyanígy, csak imgur.com-os fiókba menjen? Másik kiegészítővel, vagy ezen valamit reszelve?
[ Szerkesztve ]

Nyugi már a chrome-nál is jelentkezett nálam ez a probléma.Vmit elcsesztek sztem a google-nál.

Sziasztok,
Másnál is van olyan probléma Firefox-ban, hogy el akarok indítani youtube-on egy videót (ami még nincs be cache-elve), és nem indítja el rögtön, csak 10-15 másodperces késéssel. Viszont ha megnyitom a videót és nem indítja el, de rögtön taposok neki egy F5-öt, akkor utána rögtön elindul. Csak kicsit idegesítő, hogy minden videó indításnál plusz F5-öt kell nyomni. Flash-t már újraraktam de semmi. (Chrome-nál, IE-nél nem tapasztaltam ilyet).
Előre is köszi 
A man's wife is his life, Mr. UPS man!

Olvasgasd a feletted lévő kb. 20 hsz-t.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

Köszi
Úgy látom sokan szenvedünk ezzel...

Üdv. Olyan gondom van a firefoxal, hogy szöveg kijelölés, és jobb gomb rá, google keresés erre: .....
Után ugyanúgy új lapon nyitja meg a googleba a keresendő szöveget, de nem a .hu, hanem a .com google jön be angolul. Azt hol lehetne visszaállítani? Idáig jó volt.
Én most váltottam a HTML5 lejátszóra és egyenlőre problémamentes. Remélem nem fog előjönni a nem támogatott videoformátum probléma.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]

Hogyan lehet átváltani? S a kiegészítőimet is le tudom menteni a Sync segítségével?
Windows 8 Professional x64 - Avast Free - Samsung S22 A300N - Asus P8H67-M LX - Intel® Core™ i3-2100 - MSI GTS450 Cyclone OC - 6GB 1333MHz DDR3 - 64GB Samsung SSD 830 - Chieftec 500W - Razer Abyssus
Itt, sajnos vannak még videók amit így is Flash-ban nyit meg, így nem váltja ki 100%-ban.
Üdv netpeti98

Kösz! 
Windows 8 Professional x64 - Avast Free - Samsung S22 A300N - Asus P8H67-M LX - Intel® Core™ i3-2100 - MSI GTS450 Cyclone OC - 6GB 1333MHz DDR3 - 64GB Samsung SSD 830 - Chieftec 500W - Razer Abyssus

Nekem már megjavult a YT probléma, mindent nyit, szépen, gyorsan, elsőre...
"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"

Jó neked, nekem még mindig nem.. Bár most én is HTML5-re váltottam, azzal nincs gond.

Hasznaljatok ezt az addont, html5-re valtja a youtube-on a videokat amiket lehet.
MPC-BE (ReClock, madVR, LAV Filters) / Copy.com: https://copy.com?r=P1s1Os / Dropbox.com: http://db.tt/OFSQQOVF

Nekem sem jó a youtube. Az Adblock kikapcsolásával próbálkoztatok, hogy úgy jó-e?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Ace 2 / Android 2.3.6

Tévedtem, 10-ből 1-2 még mindig problémás, de érdekes, hogy a többi már problémamentes..
"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"

Hali. valami lett a firefoxal.eltunik a kereso sav felulrol,kisebbek lettek fent a dolgok,es a konyvjelzoim is eltuntek onnan ahol voltak.mit lett vele ?

Koszonjuk a kiterjesztest, en is feltelepitettem es ezt hasznalom, ahelyett hogy a YT oldalan engedelyeznem a HTML5-ot.
én is kipróbálom!
köszi
BF3: Anzani-HUN [[ Leon TDI 2.0 Sports Limited ]]

Valaki nekem ? Reggel egyet ugrott a bongeszo,es minden eltunt,a felso sav,csak eger ratevesre jon elo,egesz bagykepernoben megy,es olyan mintha ujratettem volna egeszet.a konyvjelzok is eltuntek.toroljem ki,rakjam ujra ?
Nem nyomtad véletlenül be a teljes képernyő módot? F11
Üdv netpeti98

fullscreen?
f11-re sem csinal semmit?