Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
katt777
félisten
Pedig ezt ált. monitorokon lehet állítani. Az enyémen is ott kell (LG). Annyi trükkje van, hogy ha nem 4:3 arányú módban vagy, akkor nem hagyja, csak ha egy olyat aktiválsz.
Gercsa: Hát akkor lehet, hogy már nincs támogatása a monitorodnak. Én telókábellel meg scanner-rel is így jártam.
mindthecrap: Akkor most irány az adatmentés!

varga.balazs: Nekem a 10.2-es Catalyst feltelepítése után produkálta a dolgot W7. Partíció vissza, driver újra fel, és másodjára jó lett. Hiba oka ismeretlen. AMD-s laptopnál is megeshet PowerXpress esetén, haveromnak az van.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest