Hirdetés
Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Mivel lefagyott ezzel a vírusírtóval is újratettem a Win7-et.
Nem telepítettem fel SEMMIT! csak a fentebb említett Windows-os vírusírtót, azokat az Update-ket amik nem hardvert érintettek illetve egy Portable utorrent futott. Éjszaka megint fagyás történt. Most annyival változott a dolog, hogy kicsit inteligensebben kezelte le a dolgot, mert bedobott egy kékhalál képernyőt, és újraindította magát. Azonban az Eseménynaplóban ugyan az a hibakód szerepel.
Tegnap este szobatársam áthozta a laptopját és együtt néztünk YouTube videókat amikor bekékhalálozott neki a Win7. Sose csinálta neki, de most összeesett szegény és ugyan az a hibakód szerepelt neki is az Eseménynaplóban mint nekem. Ezek alapján szerintem nem egyedi eset, főleg, hogy már itt a fórumban mások is panaszkodtak erre.
Aktív témák
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest