Hirdetés
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám.
X64-es win7 alatt felraktam az Avira ingyenes változatát, és napokkal később (most), azon kapom magam, h inaktív a program, még a rezidens része se töltődött be.
Egyszercsak ellenőrizni akartam egy pendrive-ot és nincs sehol a keretrendszerben (legördülő menü), se a tálcán, stb.
Se baj, elindítom...
Avira start és hiba.
Megkerestem az elérési útját, és ledöbbentem ott, h nem tudtam megnyitni a főkönytárát.
Úgy viselkedik a win, mintha mondjuk a "system volume information" mappát szeretném megnyitni, vagyis lehetettlen, nem enged be.
Namost az Avira főkönytáramból lett egy 0 bájtos vmi, amit se megnyitni, se törölni nem lehet.
Program kezelőből az uninstall sikertelen volt, azt írta a win, h már el lett távolítva és törli a listából a programot.
Ejnye no, akkor újratelepítem. Telepítő elindít, felkínálja a módosítás lehetőségét (tehát akkor a registry-ben még mindig bent van, vagyis nem volt uninstall), ráböktem a javításra.
Ekkor egyesével az összes írandó fájlra kaptam egy hibát (error code: 5), h nincs hozzáférése. Tehát kaptam háromezer-készázhuszonhat hibát...És akkor most itt vagyok és írom ezt.

Van erre vkinek vmi ötlete?
Ezer forintos kérdés:
Mi történt a vírusírtómmal???Remélem tudtok mondani vmi okosat!

Köszönöm!
Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest