Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
Aktív témák
-
odorgg
addikt
Hali!
Van egy laptopom, amire feltettem a win 7et, de mivel a integrált grafikus vezérlő nem támogatja az aero megjelenítését,(GMA915) ezért nagyon ocsmány, bugyirózsaszín, vagy nem is tudom milyen, de nagyonronda színe van a tálcának és az ablakoknak
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Amugy nemigazán értem microsoftékat, hogy mértnem aplikáltak bele az OS-be 1-2 aero mentes témát
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.
Mert jó ez a Win7, de nekeljen már másik gépet venni azért, hogy ne úgy nézzen ki a monitor, mintha lehányták volna
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.