- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
odorgg
addikt
Hali!
Van egy laptopom, amire feltettem a win 7et, de mivel a integrált grafikus vezérlő nem támogatja az aero megjelenítését,(GMA915) ezért nagyon ocsmány, bugyirózsaszín, vagy nem is tudom milyen, de nagyonronda színe van a tálcának és az ablakoknak
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Amugy nemigazán értem microsoftékat, hogy mértnem aplikáltak bele az OS-be 1-2 aero mentes témát
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.
Mert jó ez a Win7, de nekeljen már másik gépet venni azért, hogy ne úgy nézzen ki a monitor, mintha lehányták volna
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Arc Raiders
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.