- VR topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
ingyenesként reklámozták....
A tisztaszoftveres hozzáférés is ingyenes, de mégis ki kell fizetned a telepítőmédiát meg a postaköltséget, ami mire a kezedbe veszed, vagy 4000 forintot jelent.
Ezeket meg ha jól gondolom, nem a színvonaltalan magyar posta hozza ki, hanem futár.
Persze oké, nem ingyenes-ingyenes, hanem csak majdnem ingyenes, de azért így sincsen ok panaszra szerintem.ha OEM telepítő megvan, akkor sztem 7-ből is lehet alternatív telepítőt kérni.
Legjobb emlékeim szerint Vistánál anno nem lehetett alternatív telepítőmédiát igényelni OEM-kóddal (a telepítő megrendeléséhez az MS oldalán be kellett ütnöd a kulcsodat) - ebben persze tévedhetek, mert én Retail verzióhoz rendeltem, de mintha a fórumban írta is volna valaki, hogy neki nem ment. Persze lehetett hülye meg kamuzhatott is

Az "ingyenes" upgrade meg nem a Windows-hoz jár a Microsofttól, hanem az adott modellhez a gyártótól, ergo ha az ABC123 modell Vista HPx86-al lett szállítva, akkor nem hiszem, hogy kaphatsz mást, mint Win7 HPx86 upgrade-et...
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest