Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akva

tag

válasz 5150head #8621 üzenetére

Attól lehet ilyen érzésed, hogy valóban teljesen más játékkal játszunk. :) Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit. :D

Hol írtam én olyat, hogy "buildet" építeni a wuki passzívjára? :) Arról beszéltem, hogy a wukonggal sok mindent le lehet szarni a +3 élet, meg a Cloud Walker miatt. Ez még nem "build", de aki ennyit tud a wukongról, az öntudatlanul is erre építi ennek a frame-nek a használatát. Nincs ezzel semmi baj, mert a wuki nagyon jó abban, hogy "getting things done", de ettől még nem lesz jó wukong player valaki. Minden frame-ben több van ennél, és szerintem ez az egyik legjobb dolog ebben a játékban.

A másik kérdés az, mikor életszerűbb előkapni a négyes majompálcát :), mint simán 2 másodperc alatt felszeletelni bárkit kb. bármelyik melee-vel, amiben ott van az a pár kötelező mod. Úgy, hogy mindehhez nem kell semmilyen chanelling skill, és az iker továbbra is szórhatja az áldást / státuszt a primary-val, secondary-val - míg majombráner esetén mindenképpen dupla majombráner van (de semmi buzulás). :)

s4hu|SyD^: a corrosive / viral ötlet teljesen jó lenne, de mi az sortie-n (vagy kb. bárhol), amit nem szeletelsz fel egy felstack-elt Viral + Heat Kronen Prime-al? :)

Számomra valamit még adnia kéne a wuki négyesének ahhoz, hogy előkapjam egy adott helyzetben. Excaliburral még nem játszottam olyan sokat, de valahogy annak a négyesét sokkal szívesebben használom úgy is, hogy közben ott figyel a melee slotban a Kronen, jófajta rivennel.

• s4hu|SyD^

addikt

válasz 5150head #8621 üzenetére

Nekem pont az a 2 build-em van. Strenght-nek nagyon örül a Twin is. Nekem Kronen Prime Viral + Heat-re van build-elve, Iron Staff meg Corrosive szóval elég jó páros és Sortie-n hasznos ahol nem lehetne melee csak elsődleges vagy másodlagos. Nem tudom a melee nerf mit változtatott ezen. Nem igen játszottam azóta.

Új hozzászólás Aktív témák