Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Naramon-al nyomulok én is, de Magus Elevate helyett inkább Magus Repair-t használok, így egy füst alatt feltöltöm a Void Stalkert is, meg jól jön egy kis pihi.
(Közben benyomok egy life support kapszulát, felvakarom a földről a döglődő macskát, stb). Ezzel support is vagyok (gyógyulnak mellettem a többiek is), és 50%-os Void Stalkerrel jövök ki, ami már elég egy narancs crit-es visszatéréshez.
Ha crit-re van húzva a fegyver, ilyenkor befigyel pár piros is, bár csak mutatóba (de azért jó nézni). 
Elevate helyett inkább egy Magus Lockdown-on töröm a fejem, Vauban-nál is szeretem azokat a kis troll csapdákat.

A melee-ző arcane-eket nem ismerem még. Az Arcane Fury biztos jó, de olyan ~ 120% körüli melee damage van a Kronen riven-emben (oké, a fury mondjuk bárhol használható lenne, és erősebb is). Arcane Strike-ban, vagy Avenger-ben gondolkodom inkább.
Spy-ra én már inkább Ivarát vinnék, van valami augment-je, amivel átmegy a lézeren is. Mondjuk olyan gyors sosem lesz, mint a Wukong, és etetni kell orbokkal rendesen (Zenurik kevés, ha channeling ability-ről van szó).
A majombráner meg valóban elég "signature" tulajdonsága a wukinak, emiatt sajnálom én is, de belegondolva, az iker, vagy a cloud walker sem kevésbé signature ability-k.
Ettől még wuki marad a wuki. Én az összes többi frame-nél sírok, hogy nincs nekik cloud walker-ük. 
Plague Kripath-ot már lecraftoltam, de még nem döntöttem el, hogy milyen zaw-t is akarjak igazán. Valami olyasmi kéne nekem, mint az Orthos, mert imádom, hogy gyors. Tehát lehessen vele folyamatosan menni (ne akadjon meg kombózás közben), legyen nagy attack speed-je, a többit még nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Közben benyomok egy life support kapszulát, felvakarom a földről a döglődő macskát, stb). Ezzel support is vagyok (gyógyulnak mellettem a többiek is), és 50%-os Void Stalkerrel jövök ki, ami már elég egy narancs crit-es visszatéréshez.
Ettől még wuki marad a wuki. Én az összes többi frame-nél sírok, hogy nincs nekik cloud walker-ük.