Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• akva

tag

válasz 5150head #8639 üzenetére

Naramon-al nyomulok én is, de Magus Elevate helyett inkább Magus Repair-t használok, így egy füst alatt feltöltöm a Void Stalkert is, meg jól jön egy kis pihi. :D (Közben benyomok egy life support kapszulát, felvakarom a földről a döglődő macskát, stb). Ezzel support is vagyok (gyógyulnak mellettem a többiek is), és 50%-os Void Stalkerrel jövök ki, ami már elég egy narancs crit-es visszatéréshez. :D Ha crit-re van húzva a fegyver, ilyenkor befigyel pár piros is, bár csak mutatóba (de azért jó nézni). :D

Elevate helyett inkább egy Magus Lockdown-on töröm a fejem, Vauban-nál is szeretem azokat a kis troll csapdákat. :D

A melee-ző arcane-eket nem ismerem még. Az Arcane Fury biztos jó, de olyan ~ 120% körüli melee damage van a Kronen riven-emben (oké, a fury mondjuk bárhol használható lenne, és erősebb is). Arcane Strike-ban, vagy Avenger-ben gondolkodom inkább.

Spy-ra én már inkább Ivarát vinnék, van valami augment-je, amivel átmegy a lézeren is. Mondjuk olyan gyors sosem lesz, mint a Wukong, és etetni kell orbokkal rendesen (Zenurik kevés, ha channeling ability-ről van szó).

A majombráner meg valóban elég "signature" tulajdonsága a wukinak, emiatt sajnálom én is, de belegondolva, az iker, vagy a cloud walker sem kevésbé signature ability-k. :) Ettől még wuki marad a wuki. Én az összes többi frame-nél sírok, hogy nincs nekik cloud walker-ük. :D

Plague Kripath-ot már lecraftoltam, de még nem döntöttem el, hogy milyen zaw-t is akarjak igazán. Valami olyasmi kéne nekem, mint az Orthos, mert imádom, hogy gyors. Tehát lehessen vele folyamatosan menni (ne akadjon meg kombózás közben), legyen nagy attack speed-je, a többit még nem tudom. :D

Új hozzászólás Aktív témák