Hirdetés
- RAM topik
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Egy órás solo SP Wukonggal.
Leginkább a staffal öltem. Melee-ből bent volt a Pennant biztos ami tuti. (meg két fos fegyó, nehogy elcsábuljak
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.
Clearspeed viszont jó így 200 felett is, szóval azzal nincs gond.
"majombráner" jeligére jöhetnek a screenshotok
Jah annyit még hozzátennék, hogy a cloud helyére beraknám az ensnare-t, a stalkik se okoznának gondot. (ahogy néztem, sajna 200 felett már 1 ütés a wuki nekik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Részemről lezárva ez a Wukong téma. De azért várnék 1-2 wukong buildet és endurance runt a kollégáktól, ha már én is megosztottam veletek az én buildjeimet.
Mint ahogy írtam, nem vagyok nagy Wukis, és (meló után) sajnos sikerült 3x feküdni a 200+ -os stalkerektől. (+1 gránát) Az első halál után wukong passzívja ki is kapcsolt. Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy SP sajátosság de a profi Wukis kollégák majd felvilágosítanak.