Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Attól lehet ilyen érzésed, hogy valóban teljesen más játékkal játszunk.
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit. 
Hol írtam én olyat, hogy "buildet" építeni a wuki passzívjára?
Arról beszéltem, hogy a wukonggal sok mindent le lehet szarni a +3 élet, meg a Cloud Walker miatt. Ez még nem "build", de aki ennyit tud a wukongról, az öntudatlanul is erre építi ennek a frame-nek a használatát. Nincs ezzel semmi baj, mert a wuki nagyon jó abban, hogy "getting things done", de ettől még nem lesz jó wukong player valaki. Minden frame-ben több van ennél, és szerintem ez az egyik legjobb dolog ebben a játékban.A másik kérdés az, mikor életszerűbb előkapni a négyes majompálcát
, mint simán 2 másodperc alatt felszeletelni bárkit kb. bármelyik melee-vel, amiben ott van az a pár kötelező mod. Úgy, hogy mindehhez nem kell semmilyen chanelling skill, és az iker továbbra is szórhatja az áldást / státuszt a primary-val, secondary-val - míg majombráner esetén mindenképpen dupla majombráner van (de semmi buzulás). 
s4hu|SyD^: a corrosive / viral ötlet teljesen jó lenne, de mi az sortie-n (vagy kb. bárhol), amit nem szeletelsz fel egy felstack-elt Viral + Heat Kronen Prime-al?

Számomra valamit még adnia kéne a wuki négyesének ahhoz, hogy előkapjam egy adott helyzetben. Excaliburral még nem játszottam olyan sokat, de valahogy annak a négyesét sokkal szívesebben használom úgy is, hogy közben ott figyel a melee slotban a Kronen, jófajta rivennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Van, aki a minmaxolásban éli ki magát, más mindent meg akar szerezni, minden tartalmat kifarmolni (akkor is, ha okádik tőle), megint más egyetlen karakterrel zúz végig minden tartalmat (védelmi vonalnak mindössze egy Rolling Guard, és megtanul játszani a frame-el, nem csak egy husánggal hadonászó tankként kezeli). Ja, és van aki öltözteti a frame-jeit, pet-jeit.