Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akva

tag

válasz Beretvás #8635 üzenetére

Riven nélkül is elvan, de nekem előbb esett a riven, addig nem is hallottam a Kronen-ről. Ha most vetted, akkor még nem láttál belőle semmit. :) Bár már forma nélkül is egy jó fegyver volt, az enyémben most négy van (a riven nélkül talán elég lenne három is).

Persze mindig van jobb, biztos van olyan zaw, ami egy arcane-el megtámogatva jobban szeletel. Egy Exodia Contagion-t már kifarmoltam, csak még zaw-om nincs. :D

A wuki build-em nem kiforrott, mert még csak pár hete kezdtem rendesen strength-re húzni:

- Narrow Minded
    - Transient Fortitude
    - Blind Rage
    - Umbral Intensify + VItality
    - (Constitution)
    - (Augur Message)
    - ((Primed) Sure Footed)
    - (Rolling Guard)
    - (Aura, ami jólesik)

Így 192% a duration, és 285% a strength. Cserébe a kettes-hármas ability-k range értéke nagyon kevés, illetve az efficiency-től is érzékeny búcsút vehetsz. :) Ehhez vagy kell egy arcane energize, vagy az energy miatt át kell szervezni az egészet (de legalább egy Hunter Adrenaline, hogy mikor szarban vagy, jó eséllyel el tudj sütni valamit a kettes-hármas közül).

De az umbral modok helyett is mehet más, csak akkor jobban kell figyelned, gyakrabban kell majd használnod a kettest, hármast, cserébe lehet hozzá energy-d (pl.: Primed Flow, Equlibrium, Streamline, Deathcube-ba Energy Generator, stb).

Vész és energiahiány esetén, pánikgombnak meg ott van a Rolling Guard, aztán pucolás, amíg nem lesz energy-d egy Cloud Walker-re. :) Vagy csak simán hagyod megdögleni, végülis Wukong...

Új hozzászólás Aktív témák