Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Riven nélkül is elvan, de nekem előbb esett a riven, addig nem is hallottam a Kronen-ről. Ha most vetted, akkor még nem láttál belőle semmit.
Bár már forma nélkül is egy jó fegyver volt, az enyémben most négy van (a riven nélkül talán elég lenne három is).Persze mindig van jobb, biztos van olyan zaw, ami egy arcane-el megtámogatva jobban szeletel. Egy Exodia Contagion-t már kifarmoltam, csak még zaw-om nincs.

A wuki build-em nem kiforrott, mert még csak pár hete kezdtem rendesen strength-re húzni:
- Narrow Minded
- Transient Fortitude
- Blind Rage
- Umbral Intensify + VItality
- (Constitution)
- (Augur Message)
- ((Primed) Sure Footed)
- (Rolling Guard)
- (Aura, ami jólesik)Így 192% a duration, és 285% a strength. Cserébe a kettes-hármas ability-k range értéke nagyon kevés, illetve az efficiency-től is érzékeny búcsút vehetsz.
Ehhez vagy kell egy arcane energize, vagy az energy miatt át kell szervezni az egészet (de legalább egy Hunter Adrenaline, hogy mikor szarban vagy, jó eséllyel el tudj sütni valamit a kettes-hármas közül).De az umbral modok helyett is mehet más, csak akkor jobban kell figyelned, gyakrabban kell majd használnod a kettest, hármast, cserébe lehet hozzá energy-d (pl.: Primed Flow, Equlibrium, Streamline, Deathcube-ba Energy Generator, stb).
Vész és energiahiány esetén, pánikgombnak meg ott van a Rolling Guard, aztán pucolás, amíg nem lesz energy-d egy Cloud Walker-re.
Vagy csak simán hagyod megdögleni, végülis Wukong...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár már forma nélkül is egy jó fegyver volt, az enyémben most négy van (a riven nélkül talán elég lenne három is).