Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz Hunbeast87 #4296 üzenetére

Attól függ, 3000 pont is számít ha azzal van meg a 22 helyett a 23-asod, én még nem tartok ott, nem tudom hogy elérhető-e ezek nélkül nekem, vagy egyelőre csak foundereknek a 23. Bár ha eddig csak founder volt is amiatt a 3 cucc miatt, akkor már az eheti 4 új cuccal anélkül is, szóval mindegy is.

PD-t lehet sok mindennel, a lényeg hogy nem lövöldözni kell hanem crowd control + energy neki párban, és csak bekísérni meg életben tartani őket.
    Mi "csak 2350" körüli pontig mentünk, épphogy nem volt meg a 600 kimentett fickó - levonás a halottakért lett, de már ez is volt vagy 3-4 óra, két Vauban + Trinity párossal, de már itt is az 1000+ level mobok blessing és a trinity 3-assal egyszerre is oneshotoltak gyakran, Vauban 3-4 együtt CC miatt, Trinity EV + 2-3 életben maradásra és mehet ameddig van kedvetek vagy tudtok.
    Nekem a formázatlan Trinity kevés volt már ott 1000+ körül, mikor a Vauban elhullott és kelteni kellett CC nélkül akkor nyomhattam bármit, ha megütnek akkor fekvés, elfogyott a revive, ki kellett menni.

Kisebb szintig kb tökmindegy, 100-150-eket be lehet vinni bármivel, felette már valami CC, csináltunk 2-300-at Frosttal, Limboval is.

Új hozzászólás Aktív témák