Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem a kedvel van a baj.
Röviden:
3-4 hónaping nem játszottam, majd mikor belépnék bannolva vagyok. No, kérdem mi van, mondják, hogy beléptél más játékos fiókjába (hogyan) és transzferáltam sok drága cuccot és adjam meg anyám hajszínét, stb. Mondom nem igazán játszottam 3 hónapja, max ha 3szor belogoltam megnézni pár percre mi van. DE közli hogy ok, reaktiváltak (persze a forumot elfelejtik).
Játszom, de olyan gyengék a framek. Nézem, hiányzik kb. 30 kimaxolt, rare/corrupted modom. Kérdem a supportot mi van. Válasz: ez a bünti, mert pénzért (???) adtam el modod. Előbb még loptam, egyre jobb.
Kértem, erősítsék meg hogy ez a véglégé lezárása az ügynek, mert ha igen, akkor törlöm az accountomat, mert mint áldozat engem ne büntessenek valamiért ami nem követtem el.Az Excal Prime sapkája iszonyat ocsmány, lásd avatarom.
Soha nem használom az alap skint. Amúgy az a pár páncél pont annyit nem oszt vagy szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Soha nem használom az alap skint. Amúgy az a pár páncél pont annyit nem oszt vagy szoroz.