Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Gamepad
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Eris Kala-azar és Pluto Hierachon-on voltam farmolni, előbbin átlag 3-4 relic esik, utóbbin B és C mondjuk 1600 fúrással 4-4-ből 2-3 kb. Kala azar hatékonyabb relic gyűjtésre de sokkal unalmasabb szerintem így inkább a másikat megyek, de amit igazából akartam mondani, hogy kb 3/4-e a relic droppnak az új relic, legalábbis nálam igen. Nekem tegnap este az volt a gond hogy nem volt nagyon mit elhasználni intactként hogy legyen trace az újhoz mert vagy új relic, vagy vault már, de most is elérhető szutyok alig volt valamim, mert szinte csak az új esik.
PD jó móka, lehet versenyezni egymással, klán első helyre mentünk 3x-is, bár a ponthatár most már olyan magas hozzá hogy ha ezt is megdöntik, akkor hétköznap nincs annyi időnk hogy visszaelőzzünk.
Excalibur prime, nekem is kellene de csak az MR pont miatt, egyébként nem. Gondolom sokan ugyan így vannak vele, na ezt az Umbra verzióval pont nem oldják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest