Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
ez tényleg érdekes sztori...
azt sem értem hogy hogy lehet pénzért eladni modot (hacsak nem valaki szánt szándékkal írta be valamelyik csatornán), sztem ott téged valaki nagyon besározott játékban... vagy valami ruszki hekker feltörte az accuntodat, én azért nem hagynám annyiban, megkérném őket, hogy mutassanak róla valami konkrétumot, akár belépésekkel akár írásokkal, akár belépési IP-velnekem bejött a War Within, csak "kuva" bugos lett
most is idegesítő ha nem csatlakozol squadhoz akkor most már kiírja hogy sikertelen, még több cseszekedés... eddig csak rákeresett és visszadobott, halál szar a host migrálás a játékban, fos netem van, fél mega feltöltéssel és annyiszor megkapom a hostolást, van aki anyázik hogy lag van, van akinek jó... 3 emberrel még jó, nincs lag de 4el már kétes, mert van hogy jó és van hogy panaszkodnak... még ha lehetne olyan opció hogy hostolásnál max játékosok száma.... stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azt sem értem hogy hogy lehet pénzért eladni modot (hacsak nem valaki szánt szándékkal írta be valamelyik csatornán), sztem ott téged valaki nagyon besározott játékban... vagy valami ruszki hekker feltörte az accuntodat, én azért nem hagynám annyiban, megkérném őket, hogy mutassanak róla valami konkrétumot, akár belépésekkel akár írásokkal, akár belépési IP-vel
most is idegesítő ha nem csatlakozol squadhoz akkor most már kiírja hogy sikertelen, még több cseszekedés... eddig csak rákeresett és visszadobott, halál szar a host migrálás a játékban, fos netem van, fél mega feltöltéssel és annyiszor megkapom a hostolást, van aki anyázik hogy lag van, van akinek jó... 3 emberrel még jó, nincs lag de 4el már kétes, mert van hogy jó és van hogy panaszkodnak... még ha lehetne olyan opció hogy hostolásnál max játékosok száma.... stb