Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
mikor nekiálltam még havernak dícsértem is külön, hogy mennyire frankón optimalizált a játék, és hogy meg se röccen, na azóta idegesítően néhol indokolatlanul beesett nálam 35-40-60 fps környékére, ahol máskor 100 felett volt... és ennél a játéknál már ez a"kevés" fps marha zavaró... gtx 970... i5 2550k oc 4,2ghz... nem tudom mire vélni, csak egy rendszer újrarakásra gondoltam h talán megoldja... de még nem volt hozzá erőm.. sajna nem is fűzök hozzá sok reményt, hogy ha újra is rakom a rendszert akkor ez ugyan olyan faszán fog menni mint régen
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs