Hirdetés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Azóta se sikerült.. egy dologra jó ez, a fegyvereket és páncélokat fejlesztem legalább, már a harmadik szett lesz kimaxolva viszonylag problémamentesen (ez csak a rankomnak tesz jót persze)..

Itt jegyzem meg, az első dolog amiben hátrányt érzek a fizetős játékosokkal szemben, hogy kettőnél több kész fegyver per típus nem lehet nálam, inventory helyet kéne vegyek.. így a kezdeti kettőt pl el is dobtam mindenből a 30-as szintjük kimaxolása után. Nem mintha kéne ezután, csak feltűnt. A forgeban szerencsére végtelen a hely (legalábbis remélem, nem sok mindenem van eddig), mindenesetre ami tetszett, és volt hozzá nyersanyag, azt legyártottam, csak kivenni nem tudom onnan.. alkalmi küldetésekből elég szépen esnek mindenféle blueprintek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Vallás
- Filmgyűjtés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest