Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD FX
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Soha nem probaltam a "Five N" sorozatot
DE, a film egesz jo lett, es kiritikusok szerint is turheto. Tetszett is valamennyire.Persze a RESI meg a Silent Hill alap dolog, kivetelesen az elso filmek is jok voltak es klasszikusok, siman ujranezheto barmikor sztm.

Minecraftot nem birtam ki, rahagytam...De a MARIO az nekem nagy kedvenc gyerekkorbol es a film is klassz lett !
-
Horror műfaj másik célközönség, de ugye belehúztak egy újabb korosztályt, így vannak az öncélú barom horror cuccok is... régen a RESI az nagy alap volt, ma meg tipikus Five Nights, hogy kiskeresztlányom már tizenévesen ilyesmikért "rajongott"
Mariot nézegették nálunk is a csajok jaja, Minecraftról is jókat mondtak, de ezekre már nem sok időt szántam, van normális felnőtt tartalom ami nekünk való tudod
-
myckey
veterán
az jo volt, egynek...asszem nem is egyszer lattam.
De neha eloveszem az elso Silent Hill filmet is, annak faxa az atmoszferaja a mai napig
Resident Evil elso is okes, ha mar Horror. ..folytatasai mar nem hatottak meg. Mostansag a Super Mario eleg klassz lett, vagy meg a "bugyuta" Minecraft is atadta sztm a jatekot. Sonicot is csipem ! Ja meg a Five Nights... Ezek ujabbak es tetszettek.
-
Saját kategóriában vizsgálva nehéz volt bármilyen játékból elfogadható mozit kreálni. Anno és ma is.
Aztán vannak ezek az üdítő kivételek, ahogy anulu mondja kultfilmek liga mostanra.
Karakterek szórakozott viseljedéssel, kikacsintás és egyéb. Szép emlék, nagyobbik gyerekkel mostanában kezdtük el a terminátor mozikat, nagyon bejött neki az első kettő és ezen / ilyen pozitív szűrőn át akar a scifi és más műfaj is rendben lesz szvsz. Valahogy a könyvekre is felcsatlakozik majd az érdeklődési körök flkutatása után... remélem
-
Lshadows
csendes tag
Ez sokkal jobbnak néz ki, mint az előző. Az szerintem rém sz** volt.
-
anulu
félisten
Baraka, yeah!

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD FX
- PlayStation 5
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DE, a film egesz jo lett, es kiritikusok szerint is turheto. Tetszett is valamennyire.

Az elozo is jo volt sztm.