Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

E-mailt kaptam a minap a tanács részirül, melyben elküldték ezt a remek weboldalt:

http://www.vmwarerecertification.com

Illetve közölték, hogy elveszik a VCP5 certemet, ha nem megyek be tejelni (izé, recertifikálni). Gondoltam majd ha kijön a 6-os, akkor ráérek vele foglalkozni, de úgy tűnik hogy nem. Jól értelmezem a dolgot, megoldható a dolog egy VCP5-DCV vizsgával, tanfolyam nélkül (2015 márciusig érvényes a VCP5-öm) ?

A DCV jelent bármilyen eltérést a régi VCP5-höz képest? Megnéztem a test examot a VCP portálon, de szó szerint ugyanazokat a kérdéseket látom mint az éles VCP5 vizsgámon voltak régen, szóval erősen lehúzda szagot érzek. Vagy lehet, hogy akkor inkább már a VCAP-DCA felé kéne menni, ami persze drágább, de legalább van értelme. Van itt egyébként mostanában vizsgázott VCAP-DCA-as ember? Mire lehet számítani nagyvonalakban?

Manapság amúgy lehet vadászni akciós kupont? Ha igen, akkor hol/hogy? Én eddig mindig a PerasonVUE-t preferáltam a Számalknál, de márciusig van még idő, és jó lenne a legsimább, legolcsóbb módon túlesni rajta.

Új hozzászólás Aktív témák