Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Spanning tree esetleg nem kavar be a switcheken?
-
Krix
őstag
Ki fogja cachelni a VM-et lemezre a host. Tegyél még ramot a gépbe, jobban jársz. Valami üzenet kell, hogy legyen miért ált le a VM. Vagy adj kevesebb ramot a VM-nek és a VM-ben adj még hozzá page file-t. Ez még mindig jobb megoldás, mert így az OS tudja, hogy mit rakjon ki a ramból lemezre. A host nem igazán tudja, hogy mit lehet kirakni lemezre és mit nem, ha pl. kirakja az OS kernelt, abban nem lesz köszönet...
-
Krix
őstag
válasz
hangyaqtya
üzenetére
Nem, jobb klikk a VM könyvtáron -> tulajdonságok -> Biztonság -> Speciális -> Tulajdonos -> Szerkesztés -> A tulajdonos cseréje az altárolókon és objektumokon is
-
Krix
őstag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Home lab, gyakorolni jó.
-
Krix
őstag
Sziasztok,
Kaptam levelet, hogy a jelenlegi VCP5-DCV certem lejár. Jól látom, hogy a meghosszabbításhoz elég ezt: VCP5-DCV Delta Recertification Exam letenni és nem kell hozzá tanfolyam? Volt már ezen valaki? Miből érdemes készülni?
-
Krix
őstag
válasz
macimeister
üzenetére
A több gépről összeszedett könyveléseket nem tudod külön könyvtárakba rakni úgy hogy mindegyik csak a sajátját használná? És akkor nem kellene a VMWare. A DOS-os progik kellően 'buták' hogy ne keveredjenek össze szerintem.
-
Krix
őstag
Csak egy megjegyzés a Win 8 Hyper-V-hez. Ha telepítve van akkor a Workstation 9 már el sem indul, tehát vagy vmware vagy hyper-V. Nem akartam őket egyidőben használni, csak ki akartam próbálni a hyper-v-t is.
Miután leszedtem a hyper-v role-t már ment rendesen a wkstn 9.Mondjuk azt nem próbáltam ki, hogy a hyper-v megy-e úgy hogy a workstation fent van, de így nem sok értelme van mindkettőt felrakni.
-
Krix
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
350 :-)
85 kérdés 90 percre. Elég szoros volt.Volt benne minden:
Data Recovery - amihez lövésem sem volt, mert ezzel egyáltalán nem foglalkoztam
Distributed/standard switch
Mindenféle storage: NFS, iSCSI, FC és persze load balance
HA, DRS, FT, VMFS3 - VMFS5
performance monitoring
VSA - na ez egy baromság... Nem hiszem, hogy ezt valaha is ajánlani fogom valakinek...
OVF, template
resource pool
meg egy csomó troubleshooting
pl. miért kapod ezt meg ezt a hibaüzenetet
ez meg ez be van állítva, host1 leáll, mi történik
ez meg ez be van állítva, miért nem tudsz migrálni stb.A legtöbb kérdésnél 4-ből 2-t vagy 5-ből 3-at kellett választani. Az 5/3-asokkal szenvedtem. Még két választ csak-csak kihámoztam, de a harmadik...
Na, mindegy. Szerintem nehéz volt, de meg van ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest