Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, mert nem tudom feltelepíteni a VMware-t a gépre ( Win 8 x64 ).
Kipróbáltam már a Player és a workstation verziót is, mindkettőből a legújabbat, de egyiket sem tudtam feltelepíteni.Egy olyan üzenetet kapok telepítés közben, miszerint a Local mappában levő Temp\vmware_1378048266\vmwareplayer_x64.msi failed....
Ezt a Player verziónál írta ki, de a másik verzió telepítése közben is hasonlót ír ki a telepítő.A telepítő a program hivatalos weboldaláról van leszedve, így elvileg jónak kéne lennie.
(De "halkan" megjegyzem, hogy ezután próbáltam torrentes verziót is felrakni, de az sem sikerült, hasonló okok miatt.)Itt van egy video a telepítésről. Én az újabbik 9.0.2-es verzióval próbáltam ( meg az 5.0.2-es Playerrel ), de nekem amikor eljutna a telepító az "Installing packages on the system" részhez, akkor megjelenik a fentebb említett hiba üzenet..

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest