Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, mert nem tudom feltelepíteni a VMware-t a gépre ( Win 8 x64 ).
Kipróbáltam már a Player és a workstation verziót is, mindkettőből a legújabbat, de egyiket sem tudtam feltelepíteni.Egy olyan üzenetet kapok telepítés közben, miszerint a Local mappában levő Temp\vmware_1378048266\vmwareplayer_x64.msi failed....
Ezt a Player verziónál írta ki, de a másik verzió telepítése közben is hasonlót ír ki a telepítő.A telepítő a program hivatalos weboldaláról van leszedve, így elvileg jónak kéne lennie.
(De "halkan" megjegyzem, hogy ezután próbáltam torrentes verziót is felrakni, de az sem sikerült, hasonló okok miatt.)Itt van egy video a telepítésről. Én az újabbik 9.0.2-es verzióval próbáltam ( meg az 5.0.2-es Playerrel ), de nekem amikor eljutna a telepító az "Installing packages on the system" részhez, akkor megjelenik a fentebb említett hiba üzenet..

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs