Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Nincs kéznél 98am csak egy 95sr2, azt kipróbáltam 3D-t bepipáltam. A vmware tools kiírta egy txt fájlba a telepítés végén, hogy a vga-t nem tudja automatán feltenni tallózzam be a program files-ból, miután ezt megtettem újraindítottam vmware svga lett a neve. Nem írja sehol a videóram mennyiségét az adapter tulajdonságainál, viszont a monitor típusát megváltoztattam standard svga 1600x1200-asra és akkor lehet akár ekkora felbontást is beállítani ill a 32bites színmélységet, úgyhogy szerintem adott neki normálisan.
Milyen keretprogramról beszélsz?
Egyébként ha egy bármilyen modernebb windowst virtualizálok vele és megnézem a tulajdonságokat 128MB videóramot mutat (512es a kártyám).
Virtualbox-ban lehet állítani hogy mennyit adjon neki (és a fizikai vga memóriájához mérten lehet gazdálkodni, tehát szerintem nincs köze a sima ram mérethez).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs