- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
#PeTeY# #2079 üzenetére
sajna nincs ötletem a hagkarira.
végső elkeseredésemben egy ''alsaconf''-ot próbálnék, root-ként.
--
valamit olvastam tegnap az uhu dokumentációban, hogy az xorg maga ismeri fel az egeret, nem gpm-en keresztül keresi.
kerestem a google.com/linux-szal, és talátam valamit, hogy a két görgőt, és a két első gombot be lehet lőni. azt nem írta, hogy hogy. esetleg te is szétnézhetsz, hátha találsz valami okosságot ezügyben.
a képfrissítést is a fglrxconfiggal kell megadni, szerintem a vezpult továbbra sem áll a helyzet magaslatán. én 5-öt, és 4-et szoktam válaszolni az idevágó kérdésekre, ez 1024x768&85Hz-et eredményez.
amikor az egeret kérdezi, akkor a /dev/input/mouse0 -t válaszolom neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest