Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Végül megtaláltam a mixer-eket, de bármelyikkel próbálkozok, semmi. Ott van, hogy tudja mi az, de a master-nél, pcm-nél, és még néhány dolognál egyszerűen nincs csúszka és nincs semminek hangja, de Uhu nem szól, hogy vmi gáz lenne.
Próbáljak meg egy alsa drivert?
Próbáld megnyalni nyugodtan. Lehet, hogy benne vagy abban a 10%-ban, akik megtudják nyalni, mint például öcsém.
Ja, még egy kérdés. Az egérnek hol kéne lennie? Azért kérdezem, mert fglrxconfig-nál beállítottam a /dev/gpmdata-t, de akkor nem ment az X, aztán átírtam arra, amit eleve felajánlott a konfigurálásnál (/dev/input/mice) és megy normálisan. Bár hiába állítok be 85Hz-et frissítésnek, mindig visszaállítja 75-re. Na, csak azért kérdeztem az egeret, mert újraindításnál megkérdezte, hogy azt a konfigurációt használja egérre, ami a gnome sajátja vagy az x-ét.
Még vmi. Van arra lehetőség, hogy az egerem mind az 5 gombját és 2 görgőjét tudjam használni? Egy A4Tech wop-35-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest