Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
köszike,kiprobaltam de nem tolti le a gmailes leveleim pedig mindent ugy csinaltam ahogy az utmotatoban van ..

hat kernel forditasban nem tudok segiteni annyira meg nem vagyok majer , majd egszer
nekem rendesen olvassa ntfs-t bar mikor vint inditok nekem is elindul a chkdsk.
2.6-os kernel a legjobb tudomasom szerint nem tudja irni az ntfs-t bar lehet neten talani olyan segedprogikat amivel tobb kevesebb sikerrel lehet irni linux alatt ntfs-t, probalj ki parat ha nagyon akarod
Szerintem annyir nem fontos mundjuk kenyelmi szempontbol jo lenne, de win tudja olvasni linuxot ha onnet akarok valamit nezni atmasolom, linux is tudja wint, plusz a win-em egy 20gb-os fat32 particion van ide tudok linuxal is irni valamit ha nagyon kell
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest