Új hozzászólás Aktív témák

• dark2

tag

válasz Lathronos #32033 üzenetére

Sziasztok!
    Még szilveszterkor írtam be ide, hogy az smplayer nem akar menni, mindig hibaüzenet van.
    Nos, köszönöm a javaslatokat, próbálok rá válaszolni - még ha csak most is.
    Szóval simán, synapticból teszem fel, nem állítgattam tárolókat, azok vannak, amit anno Lathronos beállított (az ő egyik remasterje, másfél éve használom, elégedetten).
    Próbáltam, hogy újratelepítem - nem segített.
    Próbáltam törlést mindenestől és a javasolt smplayer mappát is törölve a /.config-ból - nem segített, mert újra telepítés után továbbra sem megy.

A hibaüzenet:

/usr/bin/mplayer -noquiet -slave -identify -nofs -sub-fuzziness 1 -nodr -double -stop-xscreensaver -nomouseinput -input nodefault-bindings:conf=/dev/null -nokeepaspect -wid 54525993 -monitorpixelaspect 1 -osdlevel 0 -subfont-osd-scale 3 -progbar-align 80 -ass -embeddedfonts -ass-line-spacing 0 -ass-font-scale 1 -ass-styles /home/pisssta/.config/smplayer/styles.ass -subcp ISO-8859-1 -subpos 100 -volume 50 -vf-add screenshot -noslices -af-add scaletempo -softvol -softvol-max 110 és ide a fájl elérése és neve kerül

Unknown option on the command line: --progbar-align
    Error parsing option on the command line: -progbar-align
    MPlayer2 2.0-701-gd4c5b7f-2ubuntu2 (C) 2000-2012 MPlayer Team
    ID_EXIT=NONE

Kár az smplayer-ért, azzal tudtam a nagyobb mp4/mkv fájlokban úgy ugratni, hogy hangja is folyamatosan.
    Megnézem az MPV-t, amit Lathronos ajánlott.

Új hozzászólás Aktív témák