Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
scansat
üzenetére
Akkor azt az ohm törvényt át kell rágni újra. De maradjunk csak a teljesítmény képletnél.
P = U × I
Ha a szorzatban az U kisebb lesz, akkor a P is kisebb lesz, ez ennyire bonyolult.
Jól mondja az ismerősöd, legalábbis odáig, hogy 550W-ot fogyaszt a gépe.
A gép induláskori áramfelvétele egy pár pillanatra elérheti az 500W-ot vagy többet, de utána 100W körül, illetve alatta fogyaszt. Raktam össze olyan gépet, ami nyugalmi állapotban 37W-ot evett, JÓ MESSZE van az 550-től.
Ha olyan videokártyája van, ami játék közben a gép többi részével együtt 550W-ot eszik, akkor úgy már értem, de azért derék teljesítmény, a mosógép nem kezdett még a gépének udvarolni??
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A gép induláskori áramfelvétele egy pár pillanatra elérheti az 500W-ot vagy többet, de utána 100W körül, illetve alatta fogyaszt. Raktam össze olyan gépet, ami nyugalmi állapotban 37W-ot evett, JÓ MESSZE van az 550-től.
Ha olyan videokártyája van, ami játék közben a gép többi részével együtt 550W-ot eszik, akkor úgy már értem, de azért derék teljesítmény, a mosógép nem kezdett még a gépének udvarolni??