- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Amennyiben járna erre még valaki, aki járatosabb ebben a témában, annak megköszönném, ha adna egy kis tájékoztatót, a következőkről.
Kb. 1 hete estem át egy konfig cserén, és jelenleg a kérdés szempontjából ezek a cuccok vannak, egy i7 9700-es proci, egy Asus Prime Z390-A alaplap, és 16 GB (2x8) 3200 MHz-es, DDR4 -es RAM. Mivel a proci non K-s, így inkább alulfeszelésre törekszem, amit offset módban csináltam, és jelenleg -110-es értéknél még stabilnak tűnik. Az LLC értéket, az Asus lapoknál javasolt 4-es értékre állítottam, az Asus Multicore Enhancement-et pedig Enabled-Remove All limits-re lett belőve. A RAM-nál az XMP profil tökéletesen működik, azaz a 3200 MHz-t simán kezeli.
Ami kérdés, hogy a CPU beállításoknál, a C-states opciót, hogy célszerű használni? Alapértelmezetten "Auto", ha engedélyezem, akkor ez így néz ki:
Azzal nagyjából tisztában vagyok, hogy alapvetően ennek is energiatakarékos funkciója van, ezért érdemes így bekapcsolva hagyni, vagy állítsak rajta valamit, gondolok itt a C9, C10-re, amik ki vannak lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-10700
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő