Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Üdv!
Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9-t szeretném kicsit túlhajtani ha lehet. De semmilyen értéken nem sikerült elindítanom ami gyorsabb lenne mint az XMP-s profil, egyedül a CR-t 2-ről 1-re ami hozott némi gyorsulást.
Rengeteg időzítést megpróbáltam de 1600mhz fölé nem sikerült még CL11-en se menni 11-11-11-30 2T-s beállításokkal sem. Adtam neki egy kis kakaót is pluszba 1.65V-ra de úgy sem. Másoknak sikerült még CL8-on is járatni 1600-on.Tudom tudom...nem éri meg blablabla szeretnék néhány benchmarkot lőni, ha nem sikerül nem dől össze a világ de ha már úgy reklámozták a ramot anno hogy OC Cabability akkor valamit csak kéne tudnia. Mások által órajelek sem mennek. A lappal nincsenek gondok : VII Hero, most próbáltam ki egy 2133MHZ-s Adata ramot simán tudtam kísérletezni vele, igaz a megadott 2133 fölé nem mentem, de alatta tudtam variálni szépen.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 4
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Windows 10
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest