- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
RAZERX #41987 üzenetére
PCI Express Frequency 100
C.I.A.2 Disabled
Performance Enhance tedd turbora, akkor automatán 5-5-5-15 re teszi az időzítést. Utána majd meglátjuk.
System memory multiplier tedd 2.00 re először megnézzük mennyit lehet kihozni a prociból, majd utána hozzá állítod a ramokat
Memory Frequency Az első oszlopban az van ami a ram spd-jében van, a második oszlopban látod, hogy mennyire allítottad be valójában
High Speed DRAM Settings ezt legjobb lenne kikapcsolni, de ha nem lehet sztem nem tudom mit csinálj vele, de hogy be fog kavarni az időzítésbe az tuti. Tedd kettesre, ha hülyeséget írok majd nFree kijavít.
System Voltage Controll manual
DDR2 overvoltage controll nos itt is csak plussz voltokat lehet állítani, az alap értelmezés 1.8V szokott lenni, tehát elméletileg +0.4V kell neki, de mivel most még 667 MHz-ről indul majd egyenlőre bőven elég a normal, vagy ha nem indul +0.2V.
(G) MCH Overvoltage controll, Gigánál 1.2V szokott lenni az alap értelmezés +0.1V mehet neki
CPU Voltage Controll első lépésnek add meg neki ami alatta levő sorban vanHa ezzel megvagy, kezd el emelni az FSB-t, amíg beindul a gép, vagy beindul de fagy, nem bootol stb.....
Ha megtaláltad ezt az FSB-t akkor emelsz a CPU Vcore-on két lépcsővel nagyobb értéket, és emeled tovább az FSB-t. Stabilitás tesztre vagy IBT-t, vagy Prime-ot használj. Everesttel folyamatosan nézd a magok hőfokát
71 fokon van a max a spec szerint, tehát én 60 ból sem nagyon engedném ki, de én gyáva vagyok.
Ha eléred vele a 400 FSB-t (1600) akkor már meg lehet próbálni a ramokat pörgősebbre venni, de az ide ális az lenne amit nFree írt, de az karcos lesz szerintem is. Jó lenne ha tennél fel képeket mert abból mi többet látunk.
CPU-Z CPU füllel, memória füllel. A hőfokok is legyenek rajta. Kezdj neki, ha elakadsz írj inkább, csak óvatosan'
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Medence topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest