- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Apollo_21 addikt MEglesz..egyelőre megelégszem a 4gz-el 1.25-ön...ezen jól megy..még kordába tartható hőmérsékletileg is..felette is eldöcög de már a 70en túllép néhol. 
 Nemtudom itt megosztottam-e az aggodalmam miszerint több progi egyszerre való ablakjai akadást apró fagyást okoznak..most húztam újra a rednszert..a toshiba 2tb-os vinyó volt a gond...hulla lassú volt rendszernek..
 A másikfele az user error..de ide köthető..."a miért nemlátta 2tb-os vinyót a gép, win reinstall után"...vmiért nemadott betüjelet, ennyi nyügje volt csak türelmetlen voltam utánna nézni És formatáltam anno amikor televolt adattal. És formatáltam anno amikor televolt adattal.
 Mostmár nincs akadás..a kis samsungra raktam a win-t jó minden!Köszi a tanácsokat!  
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És formatáltam anno amikor televolt adattal.
 És formatáltam anno amikor televolt adattal.