- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #41699 üzenetére
A szerkesztett jo anyjukat az öt perccel
Tehat elment, reboot. Ha Win megy, linx 15 kör kb 70% ramterhelessel (maradjon teszt alatt 1-1,5gig a winnek).
Kb. 90 Gflopsnak kell lennie az eredmenynek, amennyiben stabil.Ha nem indul, akkor Loadline Calibration mehet erösebb vezerlesre eggyel. Ha viszont minden oke, akkor az offsetet veheted visszabb is (nekem alapon -0,185V-on stabil, erös LLC mellett).
Ha sikerült igy megtalalni a proci legoptimalisabb alapbeallitasat, akkor nyomas 4gigara. Ehhez szerintem kell kis proc feszt emelni es/vagy LLC-t is feltehetöleg. Lapfeszek szerintem birjak alapon.
Tesztelni jatekkal is kell tapasztalataim szerint, mert a szintetikus teszt nem eletszerü. Van, hogy rögvest fejreall a gep, de lehet, hogy több ora utan egyszer csak. Ekkor egy pöcc a cpu feszen altalaban segit. Magasabb tuningnal a lapfeszeket is buzeralni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest