Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
Visszatértem pár teszt után. Leírnám mit is csináltam. Először beállítottam memória órajelnek az 1600MHz -et. Majd lépcsőnként emeltem az északi híd és a memória feszültségét. A NB 1,1-1,25V -ig lett emelve ill. a RAM -ok feszültsége 1,5-1,68V -ig. Az eredmény minden esetben ugyan az, az 1. tesztnél ömlöttek a hibák. Cca. 25000 -ig engedtem, mert gondolván minek lássak még hibákat. A további kérdésem az volna,h az FSB -t is kéne vigyem fel vagy hagyhatom? Ill. a BIOS -ban ahol ezeket tudom állítgatni az az Ai Tweaker, de itt annyi mindet lehet még állítani,h az vmi elképesztő. Pl. Ai Clock Twister vagy az Ai Transaction Booster. Önszántamból nem igen merek úgy olyat állítani amit abszolút nem ismerek. Amúgy az angol tudásom elég gyatra, de ennek ellenére átrágtam magam az user manual -on, de ott leginkább csak az van leírva,h mik az állítási opciók.
Remélem leírtam mindet, köszönöm addig is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest