- OLED TV topic
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
Visszatértem pár teszt után. Leírnám mit is csináltam. Először beállítottam memória órajelnek az 1600MHz -et. Majd lépcsőnként emeltem az északi híd és a memória feszültségét. A NB 1,1-1,25V -ig lett emelve ill. a RAM -ok feszültsége 1,5-1,68V -ig. Az eredmény minden esetben ugyan az, az 1. tesztnél ömlöttek a hibák. Cca. 25000 -ig engedtem, mert gondolván minek lássak még hibákat. A további kérdésem az volna,h az FSB -t is kéne vigyem fel vagy hagyhatom? Ill. a BIOS -ban ahol ezeket tudom állítgatni az az Ai Tweaker, de itt annyi mindet lehet még állítani,h az vmi elképesztő. Pl. Ai Clock Twister vagy az Ai Transaction Booster. Önszántamból nem igen merek úgy olyat állítani amit abszolút nem ismerek. Amúgy az angol tudásom elég gyatra, de ennek ellenére átrágtam magam az user manual -on, de ott leginkább csak az van leírva,h mik az állítási opciók.
Remélem leírtam mindet, köszönöm addig is a választ!
-
acidflux
csendes tag
Üdv.
Segítségre szorulok, segítsetek! Van egy adott alaplap (ASUS P5P43TD Pro), benne 2x2GB kétoldalas Kingmax FLGE85F-B8KJ9A FEIS memóriák, 1600MHz, CL9 -es időzítéssel. Ezek a Nano Gaming Series -ből vannak. Vettem még 2 ilyen memóriát, típusban vannak eltérések, de órajelben, időzítésben és feszültségben teljesen megegyezik. A gond a következő: az elején említett memóriákkal abszolút teljes mértékben működik, de amiket utólag vettem, azokkal elég változó időközönként kifagy. Sajnos nem tudom kipróbálni másik gépben mert a környéken "nem tartunk még a DDR3 -as kategóriánál". Ha kihagytam volna vmit, vagy kérdés lenne szívesen pótlom az információkat. Köszönöm előre is a segítő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Macbook White 13" unibody
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest