Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne a proci hőmérséklettel kapcsolatban amit húztam 3,8GHz-re,hogy a prime teszt során a cpu max 54 fokos míg a magok 51 fokosak voltak amiből azt konzekvenciát vontam le,hogy a cpu hőérzékelője nem megfelelően mér,ugyanis alacsonyabb értéket kellene mérnie mint a magok hőmérséklete.Ezt a hibás mérést mi módon tudom rendbe hozni,van-e valami megoldás rá?
Ugyanis több fórumon olvasgattam és azt írják a cpu hőmérsékletéről, hogy alacsonyabbnak kell lennie mint a magoké mert a magok termelik a hőt a cpu kupakja meg pasztán keresztül érintkezik a hűtő hőfelvevő felületével.
Ebből mi igaz most mert nagyon megosztóak a vélemények?
[Itt] egy kép amin most nem tudom, hogy tuning esetén melyiket vegyem figyelembe ahhoz, hogy a biosban beállított 60 fokos riasztási értéket meg ne haladjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest