Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne a proci hőmérséklettel kapcsolatban amit húztam 3,8GHz-re,hogy a prime teszt során a cpu max 54 fokos míg a magok 51 fokosak voltak amiből azt konzekvenciát vontam le,hogy a cpu hőérzékelője nem megfelelően mér,ugyanis alacsonyabb értéket kellene mérnie mint a magok hőmérséklete.Ezt a hibás mérést mi módon tudom rendbe hozni,van-e valami megoldás rá?
Ugyanis több fórumon olvasgattam és azt írják a cpu hőmérsékletéről, hogy alacsonyabbnak kell lennie mint a magoké mert a magok termelik a hőt a cpu kupakja meg pasztán keresztül érintkezik a hűtő hőfelvevő felületével.
Ebből mi igaz most mert nagyon megosztóak a vélemények?
[Itt] egy kép amin most nem tudom, hogy tuning esetén melyiket vegyem figyelembe ahhoz, hogy a biosban beállított 60 fokos riasztási értéket meg ne haladjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hobby elektronika
- Videó stream letöltése
- LED világítás a lakásban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest