- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Teodor52 #36121 üzenetére
Ezzel ebben a topicban kellene kereskedned.
Egyébként gyártó ízlés, garancia és pénztárca dolga. Ha Neked szimpi az Msi akkor vedd azt, AB-vel jól húzható, annak van beépített Burn In tesztje a Kombustor személyében, amely az Afterburner része. OC verzióra amúgy is felesleges pénzt kiadni, ha tuningolni akarsz. Kivéve esetleg a TwinFrzr esetében, de az nevetségesen drága mindegyik típusból ÉS rosszul húzható az esetek többségében. -
Alister71
nagyúr
válasz
Teodor52 #35106 üzenetére
Szia.
Az alapfeszes tuning 24/7-re a legjobb. Legalább is nekem ez a meglátásom. Ha a proci 3.7-et megy, elég is bőven, túl sokat nem gyorsul már felette. Pontosan amennyi feszt elkezd bekérni már 100-200MHz-ért is, az nagyon nem arányos már a gyorsulással. Nekem az 1.4 voltos alapfeszen egészen 4.1GHz-ig jut, de teszteken kívül még nem használtam semmire. De azt mondom, hogy a HD6850-es kb 1-2 fps-t nyer belőle a 3.6-hoz képest, ami tényleg nagyon hanyagolható.
A CPU NB az alap 1.1 volton nekem is 2.4-en megy, 200x12-őn. Itt úgy gondoltam, hogy az a +0.1 volt még nagyon messze van a káros fesztől, ezért adtam neki 1.20 voltot, amin 200x13-on tökéletesen megy. Így jött össze a 3.6 - 2.6. Itt Linx-el tesztelve 53 fokig melegedett a procim, játékok alatt 49 - 50 fokos, ami szerintem tökéletesnek mondható. A 3.6-hoz még alul is tudtam feszelni, ugye egészen 1.275 voltig le tudtam menni, így még a fogyasztása is csökken valamit.Neked azt tanácslom, hogy próbáld meg 1.350 - 1.375 volt mellett a 3.6GHz-et, és nézd meg hozzá te is 1.20 volton az NB-t 13-as szorzóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kés topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest