- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

masterful87 senior tag Hali! Feltelepítettem a csodás EasyTune-t, de pár megakadás, pár hibaüzi, és egy kifagyás után inkább letöröltem a büdös francba!  
 Most tuningolok először, még csak próbálkozom, ismerkedem a dologgal!Szóval BIOSban átállítottam a 266MHz FSBt 333-ra, azért 333 mert ez olyan szép kerek szám.  Feszültséget egyáltalán nem emeltem, ekkora emeléshez tudtommal még nem nagyon kell?! Feszültséget egyáltalán nem emeltem, ekkora emeléshez tudtommal még nem nagyon kell?!
 Olvastam már a témában, ezért jobbnak láttam a PCI tempót 100-ra fixálni, mint AUTOn hagyni! Ez így jó?
 A RAM-om meg csupa szívás, de 800MHz-en tudom, hogy jól megy, úgyhogy az FSB AM rációt 2,4-re állítottam, így kijött a 800-as mem freki. AM rációt 2,4-re állítottam, így kijött a 800-as mem freki.És a harmadik noob kérdésem, hogy minek is szoktak feszt emelni, amikor a RAM-ot tuningolják? Tehát hogy a lap ne fogja vissza a RAM-ot, az MCH feszt kell növelni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen program, ami...?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Feszültséget egyáltalán nem emeltem, ekkora emeléshez tudtommal még nem nagyon kell?!
 Feszültséget egyáltalán nem emeltem, ekkora emeléshez tudtommal még nem nagyon kell?! AM rációt 2,4-re állítottam, így kijött a 800-as mem freki.
AM rációt 2,4-re állítottam, így kijött a 800-as mem freki.