Új hozzászólás Aktív témák
-
-
masterful87
senior tag
Hali!
Feltelepítettem a csodás EasyTune-t, de pár megakadás, pár hibaüzi, és egy kifagyás után inkább letöröltem a büdös francba!
Most tuningolok először, még csak próbálkozom, ismerkedem a dologgal!Szóval BIOSban átállítottam a 266MHz FSBt 333-ra, azért 333 mert ez olyan szép kerek szám.
Feszültséget egyáltalán nem emeltem, ekkora emeléshez tudtommal még nem nagyon kell?!
Olvastam már a témában, ezért jobbnak láttam a PCI tempót 100-ra fixálni, mint AUTOn hagyni! Ez így jó?
A RAM-om meg csupa szívás, de 800MHz-en tudom, hogy jól megy, úgyhogy az FSBAM rációt 2,4-re állítottam, így kijött a 800-as mem freki.
És a harmadik noob kérdésem, hogy minek is szoktak feszt emelni, amikor a RAM-ot tuningolják? Tehát hogy a lap ne fogja vissza a RAM-ot, az MCH feszt kell növelni?
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Jelentkezem a továbbképzésre!
Gépem az adatimnál!
Eddig ott tartok, hogy sehol... beállítottam az alap Vcore-t 1.325V aszem, és beállítottam az FSB-t 333-ra, szorzó ugye 9! Na így nem ment ezért adtam 1.425V-ot neki... Felállt az XP, de utána meg is állt az asztalon!
Ramokat természetesen figyeltem, hogy tartsa az 1066MHz-et!
Nem tudom, hol lehet beállítani eme lapban a Ram feszt? Mert én csak OverVoltaget találtam!
Adtam az MCH-nak is +0,1-et, meg az FSB busnak is!
Meg fixáltam a PCI-t 100-ra!Help me!
Köszi,
Masterful
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest