Új hozzászólás Aktív témák

• zozz12

tag

válasz darál0w #30411 üzenetére

Köszi a válasz! Lenne még pár kérdésem: az Asus TurboV EVO nevezetű program mennyire alkalmas tuning célokra? (az tudom, hogy elméletileg arra való, de a gyakorlatban is jó?) Így néz ki nálam.
    Úgy tudom a tuning egy bizonyos szintje után elkezd csökkenni az alkatrész élettartama. Kb. hol van ez a határ vagy mitől következik ez be?
    A CPU húzásról -hál'istennek- viszonylag sok infó van, a BIOS -ba pedig sok beállítás van. De mi a helyzet a VGA húzással? Arról valahogy nem találok használható infót és ahogy néztem a BIOS -om (Asus P7P55D) se nagyon tud ilyet, bár lehet csak én nem vettem észre. Szóval hogy is van megy ez?
    Az i5-650 tuningos cikkben történt egy kis RAM húzás is.Nekem jelenleg 1333MHz -en jár valamiért az 1600MHz -es RAM, ezért majd meg lesz piszkálva egy kicsit, ha tuningra kerül a sor, de max. 1600-1800MHz -ig. Csak felmerült bennem az a probléma, mi van a hűtéssel? Kingston HyperX DDR3 1600MHz 2x2GB -os RAM -okról van szó. Ilyen a "hűtés". Ráadásul a Mugen 2 -m ventije szinte rajta van az egyik modulon, tehát plusz hűtést nem tudok felrakni.

:R

Új hozzászólás Aktív témák